You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accept All” om toestemming te geven.

Campania rode wijnen

Campania rode wijnen Campania heeft een prachtige kustlijn met vele mooie wijngaarden op terrassen aangeplant die zo over de zee kijken. Campania heeft 3 DOCG gebieden waarvan 1 voor rode wijn de Taurasi. De wijngebieden beslaan bij elkaar wel meer dan 40.000 hectare, en de wijnbouw is dan ook erg in opmars nadat de kwaliteit van de wijnen ook waren gestegen. De Taurasi dankt zijn naam aan het stadje waar hij ook wordt gemaakt. De traditie van wijnmaken gaat dan ook al eeuwenlang terug tot de Grieken en de Romeinen. Ook in het Campanië wijngebied waren vroeger veel vulkanen welke nu niet meer actief zijn. Veel van de wijngaarden liggen dan ook vaak op steile hellingen om al het zonlicht te benutten. meer weten over wijn lees dan in ons Blog

Rode wijnen uit Campania

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for