You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accept All” om toestemming te geven.

Welkom bij onze exclusieve collectie witte Bordeaux-wijnen. Ontdek de elegantie en verfijning van deze unieke wijnen uit de gerenommeerde regio Bordeaux in Frankrijk. Geniet van de frisse en verfrissende smaken van witte Bordeauxwijnen, bekend om hun perfecte balans tussen zuurgraad en fruitigheid. Of u nu de voorkeur geeft aan een droge Sauvignon Blanc of een meer complexe blend, onze samengestelde selectie biedt voor elk wat wils. Ervaar de terroirgedreven wijnen die de ware essentie van de rijke wijngeschiedenis van Bordeaux laten zien. De witte wijnen uit Bordeaux zijn perfect voor speciale gelegenheden of gewoon om van te genieten bij een heerlijke maaltijd. Ze zullen elke eetervaring naar een hoger niveau tillen. Koop vandaag nog onze collectie witte Bordeaux-wijnen en breng een vleugje Franse verfijning naar uw volgende wijnproeverij of etentje. Santé! lees meer in ons Blog

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for