You are not old enough to view this content
Wir verkaufen keinen Alkohol an Personen unter 18 Jahren. Sie müssen mindestens 18 Jahre alt sein, um diese Website zu besuchen. Teilen Sie Inhalte dieser Website nicht mit Personen unter 18 Jahren. Sind Sie über 18?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Wir und ausgewählte Dritte verwenden Cookies oder ähnliche Technologien für technische Zwecke und, mit Ihrer Zustimmung, für andere Zwecke, wie in der Cookie-Richtlinie angegeben.

Sie können Ihre Einwilligung jederzeit frei erteilen, verweigern oder widerrufen, indem Sie auf das Einstellungsfeld zugreifen. Die Verweigerung der Einwilligung kann dazu führen, dass entsprechende Funktionen nicht verfügbar sind.

Verwenden Sie die Schaltfläche „Alle akzeptieren“, um die Erlaubnis zu erteilen.

Le Cercle des Vignerons de Saint Louis

De Cercle des Vignerons de Provence haalt zijn wortels al meer dan dertig jaar uit het Provençaalse terroir. In 1973 richtten 1.800 wijnbouwers uit coöperatieve en particuliere kelders in de Var een Unie van Coöperaties (COVIVAR) op die UVIVAR zou worden - Le Cellier de Saint-Louis. Begin jaren tachtig bleken de resultaten van deze groep positief. Op de assemblage- en verpakkingssite in Brignoles (Var) wordt al 300.000 hectoliter wijn in bulk verkocht. Tegelijkertijd ontwikkelen zich bottel- en Bag-in-Box-verpakkingsactiviteiten. In de loop der jaren voegden nieuwe coöperatieve en privékelders uit de Var en Bouches-du-Rhône zich bij de groep en verenigden zich rond het commerciële merk Le Cellier de Saint Louis. 

Eindelijk, in 2004, de Vignerons des Caves de Provence, de andere grote Union du Var, ligt dicht bij de Cellier de Saint Louis. De Cercle des Vignerons de Provence wordt gecreëerd. Met meer dan 250.000 hectoliter input en 22 miljoen geproduceerde flessen, die bijna 10% van de productie van Provençaalse wijnen vertegenwoordigen, wordt Le Cercle des Vignerons de Provence nu gezien als de belangrijkste specialist in zijn productiegebied.


De ondersteuning van een state-of-the-art technisch platform... De industriële tool van de Cercle des Vignerons de Provence zorgt voor de bereiding, verpakking en marketing van de wijnen van haar leden. Het efficiënte en effectieve technische platform omvat een filtratiewerkplaats, twee bottellijnen (9.000 flessen/uur en 3.000 flessen/uur), een BIB-bottellijn, een roestvrijstalen vatkamer van 30.000 hectoliter en een wijnkelder, rijping in vaten van 300 vaten. Twee mobiele bottelwagens completeren het verpakkingssysteem.De apparatuur maakt het mogelijk om alle flesformaten en verpakkingen te verwerken, uit een regio die rijk is aan verschillende terroirs en originele presentaties. Ondersteund door een veeleisend onderhoudsbeleid, maakt deze verpakkingstool, volledig geklimatiseerd, het mogelijk om op alle verzoeken te reageren. 7.500 m2 magazijnen op twee locaties, huisvest de voorbereiding van bestellingen en de opslag van afgewerkte producten.Met hoge normen en nauwkeurigheid, beheersen alle fasen, de technische en commerciële managers selecteren de wijnen voor elke markt. Ze passen op hun service met betrekking tot hun wijnen een vrijwillig proces van continue verbetering toe dat in 2003 werd bekroond met de ISO 9001-certificering, versie 2000.

1 product

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
  • Neu
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Neu
Add To Compare
€ 10,11Preis
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Neu
Bereich Frankreich, Provence Rebsorte 70 % Grenache, 30 % Syrah Flasche 0,75 l Alc Perc 12,5 % Weingut Le...
€ 10,11Preis
In Stock 13 Availableartikelen
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Neu
Bereich Frankreich, Provence Rebsorte 70 % Grenache, 30 % Syrah Flasche 0,75 l Alc Perc 12,5 % Weingut Le...
In Stock 13 Availableartikelen
€ 10,11Preis
Add To Compare