You are not old enough to view this content
Nous ne vendons pas d'alcool aux personnes de moins de 18 ans. Vous devez avoir 18 ans ou plus pour visiter ce site Web. Ne partagez pas le contenu de ce site avec des personnes de moins de 18 ans. Avez-vous plus de 18 ans ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Nous et des tiers sélectionnés utilisons des cookies ou une technologie similaire à des fins techniques et, avec votre consentement, à d'autres fins, comme indiqué dans la politique en matière de cookies.

Vous pouvez librement donner, refuser ou retirer votre consentement à tout moment en accédant au panneau de préférences. Le refus du consentement peut rendre les fonctionnalités associées indisponibles.

Utilisez le bouton « Accepter tout » pour donner la permission.

Le Cercle des Vignerons de Saint Louis

De Cercle des Vignerons de Provence haalt zijn wortels al meer dan dertig jaar uit het Provençaalse terroir. In 1973 richtten 1.800 wijnbouwers uit coöperatieve en particuliere kelders in de Var een Unie van Coöperaties (COVIVAR) op die UVIVAR zou worden - Le Cellier de Saint-Louis. Begin jaren tachtig bleken de resultaten van deze groep positief. Op de assemblage- en verpakkingssite in Brignoles (Var) wordt al 300.000 hectoliter wijn in bulk verkocht. Tegelijkertijd ontwikkelen zich bottel- en Bag-in-Box-verpakkingsactiviteiten. In de loop der jaren voegden nieuwe coöperatieve en privékelders uit de Var en Bouches-du-Rhône zich bij de groep en verenigden zich rond het commerciële merk Le Cellier de Saint Louis. 

Eindelijk, in 2004, de Vignerons des Caves de Provence, de andere grote Union du Var, ligt dicht bij de Cellier de Saint Louis. De Cercle des Vignerons de Provence wordt gecreëerd. Met meer dan 250.000 hectoliter input en 22 miljoen geproduceerde flessen, die bijna 10% van de productie van Provençaalse wijnen vertegenwoordigen, wordt Le Cercle des Vignerons de Provence nu gezien als de belangrijkste specialist in zijn productiegebied.


De ondersteuning van een state-of-the-art technisch platform... De industriële tool van de Cercle des Vignerons de Provence zorgt voor de bereiding, verpakking en marketing van de wijnen van haar leden. Het efficiënte en effectieve technische platform omvat een filtratiewerkplaats, twee bottellijnen (9.000 flessen/uur en 3.000 flessen/uur), een BIB-bottellijn, een roestvrijstalen vatkamer van 30.000 hectoliter en een wijnkelder, rijping in vaten van 300 vaten. Twee mobiele bottelwagens completeren het verpakkingssysteem.De apparatuur maakt het mogelijk om alle flesformaten en verpakkingen te verwerken, uit een regio die rijk is aan verschillende terroirs en originele presentaties. Ondersteund door een veeleisend onderhoudsbeleid, maakt deze verpakkingstool, volledig geklimatiseerd, het mogelijk om op alle verzoeken te reageren. 7.500 m2 magazijnen op twee locaties, huisvest de voorbereiding van bestellingen en de opslag van afgewerkte producten.Met hoge normen en nauwkeurigheid, beheersen alle fasen, de technische en commerciële managers selecteren de wijnen voor elke markt. Ze passen op hun service met betrekking tot hun wijnen een vrijwillig proces van continue verbetering toe dat in 2003 werd bekroond met de ISO 9001-certificering, versie 2000.

1 product

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
  • Nouveau
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nouveau
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nouveau
Zone France, Provence Cépage 70 % Grenache, 30 % Syrah Bouteille 0,75 l Alcperc 12,5 % Vigneron Le Cercle...
€ 10,11Prix
In Stock 13 Availablearticles
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nouveau
Zone France, Provence Cépage 70 % Grenache, 30 % Syrah Bouteille 0,75 l Alcperc 12,5 % Vigneron Le Cercle...
In Stock 13 Availablearticles
€ 10,11Prix
Add To Compare