You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accept All” om toestemming te geven.

Le Cercle des Vignerons de Saint Louis

De Cercle des Vignerons de Provence haalt zijn wortels al meer dan dertig jaar uit het Provençaalse terroir. In 1973 richtten 1.800 wijnbouwers uit coöperatieve en particuliere kelders in de Var een Unie van Coöperaties (COVIVAR) op die UVIVAR zou worden - Le Cellier de Saint-Louis. Begin jaren tachtig bleken de resultaten van deze groep positief. Op de assemblage- en verpakkingssite in Brignoles (Var) wordt al 300.000 hectoliter wijn in bulk verkocht. Tegelijkertijd ontwikkelen zich bottel- en Bag-in-Box-verpakkingsactiviteiten. In de loop der jaren voegden nieuwe coöperatieve en privékelders uit de Var en Bouches-du-Rhône zich bij de groep en verenigden zich rond het commerciële merk Le Cellier de Saint Louis. 

Eindelijk, in 2004, de Vignerons des Caves de Provence, de andere grote Union du Var, ligt dicht bij de Cellier de Saint Louis. De Cercle des Vignerons de Provence wordt gecreëerd. Met meer dan 250.000 hectoliter input en 22 miljoen geproduceerde flessen, die bijna 10% van de productie van Provençaalse wijnen vertegenwoordigen, wordt Le Cercle des Vignerons de Provence nu gezien als de belangrijkste specialist in zijn productiegebied.


De ondersteuning van een state-of-the-art technisch platform... De industriële tool van de Cercle des Vignerons de Provence zorgt voor de bereiding, verpakking en marketing van de wijnen van haar leden. Het efficiënte en effectieve technische platform omvat een filtratiewerkplaats, twee bottellijnen (9.000 flessen/uur en 3.000 flessen/uur), een BIB-bottellijn, een roestvrijstalen vatkamer van 30.000 hectoliter en een wijnkelder, rijping in vaten van 300 vaten. Twee mobiele bottelwagens completeren het verpakkingssysteem.De apparatuur maakt het mogelijk om alle flesformaten en verpakkingen te verwerken, uit een regio die rijk is aan verschillende terroirs en originele presentaties. Ondersteund door een veeleisend onderhoudsbeleid, maakt deze verpakkingstool, volledig geklimatiseerd, het mogelijk om op alle verzoeken te reageren. 7.500 m2 magazijnen op twee locaties, huisvest de voorbereiding van bestellingen en de opslag van afgewerkte producten.Met hoge normen en nauwkeurigheid, beheersen alle fasen, de technische en commerciële managers selecteren de wijnen voor elke markt. Ze passen op hun service met betrekking tot hun wijnen een vrijwillig proces van continue verbetering toe dat in 2003 werd bekroond met de ISO 9001-certificering, versie 2000.

  • Nieuw
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nieuw
Add To Compare
€ 10,11Prijs
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nieuw
Gebied Frankrijk, Provence Druif 70% Grenache, 30% Syrah Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Le Cercle...
€ 10,11Prijs
In Stock 13 Available items
Add To Compare
Fumet de Provence Coteaux Varois en Provence
  • Nieuw
Gebied Frankrijk, Provence Druif 70% Grenache, 30% Syrah Fles 0,75 L Alc perc 12,5 % Bottelaar Le Cercle...
In Stock 13 Available items
€ 10,11Prijs
Add To Compare