You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accept All” om toestemming te geven.

1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin
  • 1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin

1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin

Review (0)
€ 108,12
Tax Included
Laatste items in voorraad
GebiedBordeaux, Saint Julien
Druif60% Cabernet Sauvignon, 28% Merlot, 4%Petit Verdot, 8% Cabernet Franc
Fles0,75 L
Alc perc12,5 %
BottelaarChateau Beychevelle
AllergenenSulfiet
AOCAppellation Saint Julien controlee
Jaar1992

Met maar liefst 70 hectare in de beroemde appellatie Saint-Julien (Médoc) is Château Beychevelle een must-have geworden. De blend bestaat grotendeels uit Cabernet Sauvignon en Merlot, met een beetje Cabernet Franc en Petit Verdot om het geheel af te maken. In de wijngaard vindt een rigoureus selectieproces plaats om alleen de beste druiven te behouden. De wijn is delicaat en evenwichtig, rijk aan tannines en charmant met zijn aroma's van fruit en kruiden.

Quantity :
Hurry Up Only 7 Items left items
  • BeveiligingsbeleidBeveiligingsbeleid Alle betalingen gaan via onze beveiligde betaalpagina van Mollie payments
  • LeveringsbeleidLeveringsbeleid Alle bestellingen voor 12:00 besteld direct verzonden met PostNL
  • RetourbeleidRetourbeleid Wijnen retour sturen binnen 14 dagen zie onze pagina retour

Chateau Beychevelle

Saint julien

Gelegen op een laag plateau, grenstde wijngaard in AOC Saint-Julien aan de gemeente Cussac. De meeste percelen hebben een grond die lijkt op die van Latour, bestaande uit grof grind en de afwatering wordt versterkt door talrijke kanalen. Het kasteel werd in 1565 gebouwd door bisschop Francois de Foix-Candale. Zijn nicht, die het erfde, trouwde met Jean Louis de Nogaret de la Valette, eerste hertog van Epernon, grootadmiraal van Frankrijk en gouverneur van Guyenne, dicht bij koning Henri III. De macht en roem van de hertog waren zodanig dat de boten die voor het domein passeerden de zeilen moesten laten zakken als teken van trouw, vandaar de naam Beychevelle (wat baisse la voile betekent, of de zeilen laten zakken in het lokale dialect). Een nieuw kasteel werd gebouwd in het midden van de 18e eeuw door de markies de Brassier, Baron de Beychevelle. Het pand werd in 1855 als vierde groei geclassificeerd. Verschillende eigenaren volgden elkaar tot op heden op: het Japanse Suntory en de Castel-groep zijn nu mede-aandeelhouders van GMF (Grands millésimes de France), dat onder meer het Chateau Beychevelle bezit. De wijngaard strekt zich uit over 90 hectare binnen een oppervlakte van 250 hectare en de druivensoort is samengesteld uit 62% Cabernet Sauvignon, 31% Merlot, 5% Cabernet Franc en 2% Petit Verdot. Het wordt beheerd door middel van verantwoorde landbouw. Château Beychevelle is een van de beste namen uit de Médoc-regio geworden. 5% Cabernet Franc en 2% Petit Verdot. Het wordt beheerd door middel van verantwoorde landbouw. Château Beychevelle is een van de beste namen uit de Médoc-regio geworden. 5% Cabernet Franc en 2% Petit Verdot. Het wordt beheerd door middel van verantwoorde landbouw. Château Beychevelle is een van de beste namen uit de Médoc-regio geworden.

bu#1040
7 Items

Datasheet

Gebied
Saint Julien
Wijn Kleur
Rode Wijn
Wijnjaar
1992
Botteling
Chateau Beychevelle
Fles
0,75 L
Alcohol %
12,5 %
Niveau
Base neck
Land
Frankrijk

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

Write your review
1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin

1992 Chateau Beychevelle Saint Julien grand Vin

€ 108,12
Tax Included